Als freelancer met een eigen coachpraktijk en een bedrijf als freelance bestuursondersteuner kom ik op vele plekken. Bij mijn huidige opdracht als bestuursondersteuner had ik al vrij snel het gevoel dat dit niet mijn plek was, maar de plek van een vriendin van mij. Ik was tijdelijk ingehuurd met het idee in alle rust een vaste medewerkster te zoeken voor deze functie. Bij het starten van de sollicitatieprocedure attendeerde ik mijn vriendin op de vacature. Samen met nog 84 andere geïnteresseerden solliciteerde ze. Ze werd uitgenodigd voor een 1e gesprek, een 2e gesprek en uiteindelijk viel de keus op haar! Ik was blij, door het dolle, geëmotioneerd en vroeg me af wat het was, dat maakte dat dit me zo raakte. Dit betekent immers ook dat mijn opdracht eind juni afloopt, wat in deze corona-tijd niet echt handig is. Wat maakte dat het me zo emotioneerde? Het antwoord is VERBINDING! Een van mijn KERNWAARDEN. Ik had mijn vriendin (ook een alleenstaande hardwerkende moeder) kunnen verbinden aan een baan waar zij zich zeker op haar plek zal gaan voelen. Wil jij ook meer weten over je kernwaarden? Je plek of verbinding? Als coach help ik je er graag bij.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *