Coaching

Coaching biedt uitkomst wanneer je aanloopt tegen bepaalde thema’s of problemen of iets wilt veranderen in je leven maar je weet niet hoe. Denk aan een ruzie die voort blijft duren, relatieproblemen of geen nee kunnen zeggen. Wanneer een dergelijk probleem speelt, dan lijkt het of je vastzit in een labyrint. Het is dan moeilijk om te zien wat er wel goed gaat en wat je zelf in huis hebt om zaken anders te bekijken. Dat is kortgezegd waar ik je mee help.

Je hebt alles al in je.

La Sorpresa Coaching begeleidt mensen bij:

  • burn-outverschijnselen en stressklachten;
  • moeilijk grenzen kunnen stellen of nee kunnen zeggen;
  • perfectionisme, onzekerheid en/of faalangst;
  • vermoeidheid en/of somberheid;
  • problemen in relatie, gezin of werk;
  • loopbaanvraagstukken.
La Sorpresa Coaching

Wat levert coaching je op?

Je leert effectiever reageren op situaties en keuzes maken die bij je passen. Zo groeit je zelfvertrouwen en sta je krachtiger in het leven. Wat ik vaak hoor is dat mensen meer inzicht krijgen in zichzelf en dat ze meer helderheid, rust en vrijheid ervaren. Ook zetten ze doelgericht stappen.

Lees hier de ervaringen van cliënten.

De inhoud van een sessie

Ik luister en stel vragen die je prikkelen en uitdagen om zelf bij je antwoorden te komen. Bovendien bied ik je de veiligheid om in alle rust en openheid aan de slag te gaan.

Samen kijken we naar de patronen en strategieën die je gebruikt en die je verder helpen of juist niet. [LINK NLP] Veel gedrag, beslissingen en gevoelens zijn terug te herleiden naar het systeem waar je vandaan komt. Zicht op je familie maakt daarom veel duidelijk. [LINK SYSTEMISCH WERK] Verder kijken we naar de oplossingen die je al in je hebt en de bezigheden waarvan je energie krijgt. [LINK OPLOSSINGSGERICHT WERKEN] En we werken natuurlijk aan de belangrijkste vraag ‘waar wil ik naartoe?’

Kies je voor La Sorpresa Coaching?

In een of meerdere coachgesprekken onderzoeken we je vraag. Je kunt ook terecht voor een eenmalig richtinggevend gesprek.

Ben je nieuwsgierig naar wat je allemaal in je hebt om voluit te kunnen leven?

Bel of mail me dan. Samen ontdekken we of ik de coach ben die bij je past.

astrid@la-sorpresa-coaching.nl

Bel me op +31648159979

Wanneer je na een telefonische kennismaking besluit dat je met La Sorpresa Coaching aan de slag wilt, stuur ik je een intakeformulier toe. Aan de hand van je antwoorden volgt een kennismakingsgesprek. Hierin kijken we naar je coachvraag en wat ik daarin kan betekenen. Je krijgt dan ook een indicatie van het aantal sessies. Meestal zijn dit er 4 tot 8. Alle gesprekken duren anderhalf uur.