JOUW TOEKOMST TRAININGEN

“Laat je verrassen door je 1e stap! Stap in deze 9-daagse NLP-training waarin alles aan bod komt voor jou!”

Jouw Toekomst Trainingen

Een 9-daagse NLP-training waarin je je bewust wordt van je onbewuste patronen. Welke invloed hebben die op jou en op jouw omgeving?  

We lopen allemaal ons eigen pad en we dragen allemaal onze eigen rugzak. Daarom is het ene pad is wat hobbeliger dan het andere pad.  En de ene rugzak is wat zwaarder dan de andere rugzak. Welke hobbels en welke inhoud van jouw rugzak houden jou tegen om bepaalde stappen te zetten?    

Tijdens deze 9-daagse training beginnen we bij de basis van communicatie en raak je aan de hand van modellen en oefeningen bekend met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). 

Je leert hoe onbewuste patronen en overtuigingen in je zenuwstelsel liggen opgeslagen. En je leert hoe je ze kunt sturen. Werken ze, doe er dan vooral meer van! Werken ze niet, dan wordt het tijd om te kijken waarom ze ooit nodig waren en hoe je ze nu kan omzetten in helpende patronen en of overtuigingen.  

Aangezien de plek die jij inneemt in je gezin, je werk en je omgeving van invloed is op hoe jij functioneert, besteden we ook een dag aan familie opstellingen. 

Om daadwerkelijk een stap te kunnen zetten en te veranderen in de richting die jij wilt, besteden we aandacht aan emoties en beperkende overtuigingen. Deze weerhouden ons er namelijk van te doen wat we echt willen.  

Jouw Toekomst Trainingen

Wil jij aan het roer staan van je eigen leven? Schrijf je in of neem contact met me op voor meer informatie.